Tarih: 23.02.2018 12:52

Bursa yiğitlerini Afrin'e uğurladı

Facebook Twitter Linked-in

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa (JÖH) Jandarma Özel Harekat Taburu'nun Afrin’de yürütülmekte olan operasyona katılmak üzere gerçekleştirilen uğurlama törenine katıldı.

Vali Küçük: “Bugün sizleri yolcu ediyorken emin olun tüm kalbimizle, duamızla ve ruhumuzla sizlerin yanında olacağız.” dedi. Törende konuşan Vali Küçük: “ Bugün burada bizlerle olan başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere tüm kahraman Mehmetçiklerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Hayatımızda pek çok uğurlama, yolcu etme sahneleri yaşamışızdır. Ancak en gurur vereni ve heyecanlandıranı tahmin edersiniz ki bugün gerçekleştirdiğimiz bu uğurlamadır.

Uzun yıllardır ülkemize ve milletimize bela olan bir terör örgütünü topraklarımızda kahramanlarımız sayesinde darmaduman ettik. Hendek kazdılar ve biz onları o çukurlara gömdük. Şimdi de sınırlarımızda bir oluşuma niyetlendiler ve arkalarına aldıkları devletlerin gücüne rağmen bizim kahraman güvenlik güçlerimiz oraları da onlara mezar edecek. Bugün sizleri yolcu ediyorken emin olun tüm kalbimizle, duamızla ve ruhumuzla sizlerin yanında olacağız. İnşallah sizlerde sağ salim gidecek ve döneceksiniz, bizlerde sizin yolunuzu gözleyeceğiz.” dedi.

Kuran tilaveti ile süren tören, Mehmetçik için kesilen kurbanlarla devam etti. Vali Küçük, JÖH taburunda bulunan babalarını uğurlamaya gelen Kübra ve Ali isimli bebekleri uzun süre severek, her iki bebeğe de  altın hediye etti.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —