Tarih: 16.07.2019 14:24

Bursa Kablonet (Uydunet) Nakil İşlemleri Nasıl Yapılır?

Facebook Twitter Linked-in

Uydunet, Türkiye’nin 22 ilinde hizmet sunan bir firmadır. Bu illerdeki kullanıcıların memnuniyet oranı ise diğer telekomünikasyon sağlayıcıları ile karşılaştırıldığımda fazladır. Hemen her bütçeye hitap eden Kablonet ile ilgili kullanıcıların merak ettiği pek çok konu bulunmaktadır. Bunlardan birisi de Kablonet nakil işlemleridir. Peki, nakil için neler yapılması gerekir?


Bursa Kablonet Nakil İşlemleri Nelerdir?


Ülkemizin 22 ilinde hızlı ve kesintisiz internet hizmeti veren Uydunet’e abone olmak oldukça kolaydır. Eğer siz de kesintisiz ve hızı azalmayan bir internet hizmetinden yararlanmak istiyorsanız hemen abonelik başvurusu yapabilirsiniz. Ancak bunun için öncelikli olarak ikamet ettiğiniz ilde Kablo TV alt yapısı olup olmadığından emin olmalısınız. Eğer gerekli altyapı mevcut ise internet üzerinden ya da en yakın bayiden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.


Bunların yanı sıra zaten Kablonet’liyseniz ancak aboneliğinizi nakil ettirmek istiyorsanız, bunun için belli aşamaları takip etmelisiniz. İşte o aşamalar…


Taşındığınız Adreste Gerekli Altyapı Var mı?


Bursa Uydunet aboneliği nakil işlemleri için öncelikli olarak taşındığınız adreste altyapının varlığını kontrol etmelisiniz. Eğer taşındığınız adreste Uydunet altyapısı mevcut ise, bu durumda nakil işlemlerini gerçekleştirmeniz mümkün olacaktır. Yine taşındığınız adreste Uydunet’in varlığını öğrenmek için 0850 888 0 126 numaralı çağrı merkezini arayabilir, internet sitesinde yer alan iletişim formunu doldurabilir ya da ikamet ettiğiniz ildeki Bursa TÜRKSAT İl Müdürlüğü’ne gidebilirsiniz.


Taşındığınız Bölgede Uydunet Yoksa Ne Yapmalısınız?


Yeni taşındığınız adreste Kablo TV altyapısı yoksa bu durumda internet hizmetinden aynı şekilde yararlanmaya devam etmeniz mümkün değildir. Bunun için yeni adresinize ait belgeleri ibraz etmeli, taahhüt kapsamında kullandığınız hizmet bedelini ödemeli ve yine taahhüt kapsamında yararlandığınız cihazları çalışır halde TÜRKSAT Müdürlüğü’ne teslim etmelisiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —