Bursa'da trafik kazası: Çok sayıda yaralı

Bursa

Bursa Ankara karayolu Çitli kavşağında meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Kazada çok sayıda kişi yaralanırken takla atan otomobillerden biri yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra durabildi.

Alınan bilgilere göre kaza Çitli mahallesi kavşağında meydana geldi. Çitli Mahallesi’nde bir düğüne katılan Özgen ailesi düğün sonrası İnegöl'e dönmek Ali Özgen'in yönetimindeki 11 EK 495 plakalı özel otomobil ile yola çıktı.

Araç Çitli kavşağına geldiğinde Ankara istikametinden gelip İnegöl'e doğru seyir halinde olan Erol Türkoğlu yönetimindeki 16 AFG 890 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Türkoğlu yönetimindeki otomobil takla atıp ters vaziyette yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra durabildi.


Can pazarının yaşandığı kaza yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kazada her iki araçta bulunan 10 kişi yaralandı. Yaralanan Ali Özgan, Salih Özgan, Enbiye Özgan, Ümran Özgan, Sebiye Özgan, Deniz Türkoğlu, Ömer Faruk Türkoğlu, Nisanur Türkoğlu, Muhammed Aşar Türkoğlu, ve Erol Türkoğlu, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralanan 10 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazada ağır maddi hasar alan araçlar ise çekici yardımıyla kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

 



  • Pazartesi 34 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Salı 34.7 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli