Bursa'da kar altında düğün çekimi yaptılar

Bursa

Bursa'da yeni nişanlanan bir çift düğün fotoğraflarını kar üstünde çektirdi. Çekim sonrası ortaya çıkan görüntüler büyüledi.

Engin ve İrem çifti, Keles'e bağlı Kocayayla ve Nilüfer Barajı'nda soğuğa aldırış etmeden objektiflere poz verdi.

Çekim sonrası Damat Engin, yaptığı açıklamada, havanın soğuk olduğunu ancak bu anı en iyi şekilde ölümsüzleştirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Hayatlarının en güzel günlerinden birini yaşadıklarını belirten Engin, 'Farklı bir şeyler yapalım istedik. Bu nedenle kar yağışını fırsata çevirdik. Keles manzarasıyla büyüleyen bir konumda ve ortaya çok güzel kareler çıktı.' diye konuştu.

Gelin İrem ise havanın oldukça soğuk olduğunu belirterek, 'En güzel fotoğrafların en zor zamanda çekildiğini düşünüyoruz. Bu nedenle ortak bir karar aldık ve kararımızdan dolayı çok memnunuz.' dedi. 

Gelinle damadın fotoğraflarını çeken Bursa Fotoğraf Evi fotoğrafçıları Veysel ve Melek Kaya çifti ise zaman zaman kar altında çekim yaptıklarını belirterek, 'Başta Bursa olmak üzere Türkiye'nin her yerinde çekim yapıyoruz. Klasikleşmiş mekanların aksine şehirlerin doğal güzellikleri ile çiftlerin mutluluklarını ölümsüzleştiriyoruz. Keles de doğal güzellikleriyle hayran bırakan bir ilçe. Beyaz örtüyle birlikte ortaya çok güzel kareler çıktı' dediler.



  • Cuma 30.1 ° / 16.6 ° false
  • Cumartesi 31.8 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 33.9 ° / 16.9 ° Güneşli