Bursa çeviri bürosu 'Çevirimvar'

Bursa çeviri bürosu

Bursa çeviri bürosu Çevirimvar, profesyonel çeviri hizmeti alanında Türkiye’nin sayılı tercüme firmaları arasında yer almaktadır.

Türkiye’nin ilk ve tek ISO 9001 Kalite Sertifikasına sahip online tercüme bürosu olan Çevirimvar, öncelikli amacın müşteri memnuniyeti olduğu, uzman tercüman kadrosu ile çeviri siparişlerini hatasız ve hızlı tercüme olarak müşterilerine teslim etmektedir. Kalite kontrol denetimi ve son okuma gibi yöntemleri uygulayan Bursa tercüme bürosu Çevirimvar, küçük dahi olsa müşterilerini herhangi bir hata ile karşılaştırmamaktadır. Başta İngilizce ve Almanca olmak üzere birçok dil çiftinde de çeviri hizmeti sunarak, müşterilerini hiçbir alanda yalnız bırakmamaktadır.

Profesyonel Tercüme

Bursa çeviri bürosu, yeminli çeviri hizmeti verdiği gibi, uluslararası alanda da akademik çeviri, hukuki çeviri, medikal çeviri, teknik çeviri ve tıbbi çeviri gibi birçok alanda çeviri hizmeti sunmaktadır. Ayrıca gizlilik ilkesine olukça önem veren Bursa tercüme bürosu Çevirimvar.com, göndermiş olduğunuz herhangi bir çeviri siparişi dosyasını üçüncü kişiler ile paylaşmamaktadır. Profesyonel tercüme alanında her detaya önem veren Bursa çeviri bürosu Çevirimvar, profesyonellik ve gizlilik açısından müşterilerinin tüm beklentilerini karşılamaktadır.

Kaliteli Çeviri Hizmeti

Kaliteli çeviri denince akla ilk gelen platformlaran olan Çevirimvar Bursa tercüme bürosu, kalite kontrol denetimi ve son okuma mekanizmaları ile ve uzman tercüman kadrosu ile siz müşterilerine her çeviri türü için hatasız kaliteli çeviri hizmeti sunmaktadır. 7 gün 24 saat çeviri hizmeti sunarak, her daim çeviri siparişlerinizi alan Bursa tercüme bürosu Çevirimvar, her çeviri siparişine özel uzman tercüman ataması yaparak, çeviri hizmetinde iyiyi değil mükemmeli hedeflemektedir. Siz de yalnızca birkaç dakikanızı ayırarak ve birkaç adımda çeviri siparişiniz için fiyat alabilirsiniz.



  • Pazartesi 34 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Salı 34.7 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli