Bursa - İstanbul Havalimanı arası seferler başladı

Bursa - İstanbul Havalimanı arası seferler başladı

Bursa'dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na sefer düzenleyen İstanbul Konfor firması geçtiğimiz Pazartesi yeni açılan İstanbul Havalimanı'na karşılıklı olarak seferlere başladı.

Bursa'dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na sefer düzenleyen İstanbul Konfor firması geçtiğimiz Pazartesi yeni açılan İstanbul Havalimanı'na da 2+1 koltuk konforlu otobüsleriyle karşılıklı olarak seferlere başladı.

Yolcular internet sitesi üzerinden kolay bir şekilde bilet satın alarak kaliteli ulaşım ile direkt olarak Bursa'dan İstanbul'a, İstanbul'dan Bursa'ya düzenlenen seferler ile yolcular varacakları noktaya 3,15 dakikada ulaşabilecek.

Tam donanımlı araçlar ile rahat bir ulaşım sağlayan İstanbul Konfor’u tercih edenler seyahat boyunca 2+1 geniş koltuk konforu ile ücretsiz wifi, şarj ve elektronik cihazların şarj edilebilmesi için 220V priz, koltuk arkası Tv ekranı ve uygu yayını ve müzik yayını ile yolculuğun keyfini çıkartacak.

Firma yetkilisi Emir Günaydın Bursalılar’ın İstanbul’a ve hava limanlarına tam zamanında ve konforlu ulaşım sağladıklarını belirterek Bursa’ya hayırlı olmasını diledi.

www.istanbulkonfor.com internet sitesinden firmaya ait detaylı bilgilere ve online bilet işlemlerine ulaşabilir, 0505 999 16 34 numaralı Whatsapp hattından da firmaya tüm sorularınızı yazılı olarak 24 saat sorabilirsiniz.



  • Çarşamba 33.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Perşembe 32.9 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cuma 33.4 ° / 13.7 ° Güneşli