Bugünkü futbol maçlarının detaylı programı

Bugünkü futbol maçlarının detaylı programı

Sezonun sonunda, farklı şampiyonalarda birçok maçlar paralel olarak gerçekleşebilir. Bugünkü futbol maçları takip etmek artık daha kolay hale geldi, çünkü tüm ilgili bilgiler geleneksel olarak spor istatistiklerinin sitesinde sunulmaktadır.

Mesafenin belirleyici kesimi İspanya Liginde başlıyor. Artık bir sonraki turda şampiyon kupasını kimin üzerine çıkaracağını ve ligi kimin terk etmesi gerektiğini öğreneceğiz. Şimdiye kadar, uçuş için en yakın takım “Espanyol”.

Daha geçen sezon, kulüp Avrupa ligi bölgesinde bitirdi, ancak 2 ligde oynamak onun için çok pahalıya mal oldu. Sonuç olarak, kışda “Espanyol” düşme bölgesine geldi ve kısa sürede sıralamaların dibine ulaştı.

Doğrudur, son turda takımın durumu yavaş yavaş iyileşmeye doğru gidiyordu. Ancak, tasarruflu bir yere hala çok uzak. Katalonya takımı gerekli sayıda puan almayı başarabilecek mi? Bu sorunun cevabını sadece futbol sahasında öğrenebileceğiz.

Bugünkü futbol maçlarını uygun bir biçimde izleyin

Ligdeki etkinliklerin gelişimini ve spor istatistiklerinin sitesinde onlarca diğer şampiyonayı kolayca takip edebilirsiniz. Burada, yalnızca doğrulanmış olaylar ve yakında gerçekleşecek maçların takvimi kullanılabilir. Bugünkü futbol maçları için sadece internet-portalına geçmelisin. Bunu hem bilgisayardan hem de telefondan veya tabletten çalışırken yapmak kolaydır.

“Espanyol” un beklentilerine gelince, ciddi gecikmeye rağmen takım hala düşmekden kaçma şansına sahip. Özellikle onun lehine konuşuyorlar:

Yeterince güçlü kadro. Böyle bir futbolcularla, kulüp turnuvanın ortasında olmak için mücadele edebilir. Ancak, çok fazla şey zaten kayboldu, bu yüzden önemli olan rakipleriyle olan maçlarda puan kaybetmemek.

Liderlerin bireysel yetenekleri. Kışda takıma gelen ve birkaç önemli gol atmayı başaran Raul de Thoması hatırlamak yeterlidir.

Sabitlikle seçilmeyen doğrudan rakiplerin kampındaki sorunlar.

“Espanyol”, bütün bunlardan ikametini elit bölümde tutmak için kullanabiliyor.Ayrıca anlamak lazım ki,risk büyük ve eyer kulüb orta sırada olan ve yabancılarla karşı karşıya gelmesinde puan kazanamassa, o zaman sezonu 20 yıldan fazla bir süre içinde ilk kez terk etme olasılığı yüksektir.

Her durumda, Espanyolun kaderi ve rakiplerinin kaderi hakkındaki en son haberleri, örneğin geleneksel olarak yakından ilgilendiği spor istatistikleri sitesinde izleyebilirsiniz.



  • Cumartesi 31.8 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 33.9 ° / 16.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 36.3 ° / 18.6 ° Güneşli