'Bu takımı birlikte kurtaracağız'

Olağanüstü Genel Kurul kararı alan Başkan Ali Ay, dün Samet Aybaba ile biraraya geldi. Başkan Ay, yaşanan son gelişmeleri Samet Hoca'ya aktarırken birlik, beraberlik mesajları verildi. Yönetim hafta içinde takımla biraraya gelecek ve kalan h

Bursaspor-Çaykur Rizespor yenilgisinin izleri silinmeye çalışılıyor.

Alt sıralardaki rakibi karşısında etkisiz kalan ve sahadan 2-0 mağlup ayrılan yeşil beyazlılar'da Ali Ay yönetimi, maçın ardından mayıs ayında olağanüstü genel kurul kararı aldı.

Dün ise Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde Başkan Ali Ay ve Teknik Direktör Samet Aybaba biraraya geldi. Başkan yaşanan son gelişmeleri Samet Hoca'ya aktarırken birlik, beraberlik mesajları verildi.

KENETLENMEMİZ LAZIM

Başkan Ay'ın bu süreç içersinde takımı kesinlikle yalnız bırakmayacağını ilettiği ve son durumdan el birliğiyle çıkılması için mücadele edeceklerini ilettiği bildirildi.

Teknik Direktör Samet Aybaba'nın da tüm şehir olarak kenetlenmeleri gerektiğini ve şuan için morale ihtiyaçları olduğunu söylediği öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın, Başkan Ay'ı gösterdiği yaklaşımdan dolayı teşekkür ettiği ifade edildi.

ERKEN GİDİYORLAR

Ayrıca cumartesi günü Başakşehir'le karşılaşacak olan yeşil beyazlılar'da yönetimin hafta içinde futbolcularla da biraraya geleceği belirtildi.

Yöneticilerin bu toplantıda olağanüstü kongre kararına rağmen takıma güven aşılayacağı ve yanlarında olduklarına dair mesajlar vereceği bildirildi.

Ayrıca Bursaspor'un cumartesi günü 19.00'da oynanacak zorlu randevu için perşembe günü İstanbul'a gideceği ve kampa gireceği ifade edildi. 



  • Cuma 30.1 ° / 16.6 ° false
  • Cumartesi 31.8 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 33.9 ° / 16.9 ° Güneşli