Bozbey: Şimdi sırada 'Gülümseyin Bursa'dasınız' var

Bozbey: Şimdi sırada

CHP ve İYİ Parti'nin ittifak yapmasının ardından gözler, CHP'den Büyükşehir adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Bozbey'de.

Olay Gazetesi'nden Hatice Dal ve Derya Demir'in haberine göre

PM'nin ismini açıklamasını bekleyen Bozbey, net konuştu: “Yönüm Büyükşehir. Yolculuğumuz oraya doğru. Bursa için yapacak güzel şeylerim var” dedi.   

CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerin Türkiye ve Bursa için büyük önem taşıdığını söyledi.

Bursa'nın içinde barındırdığı özellikler açısından son derece önemli bir kent olduğunun altını çizen Bozbey, “Ancak yanlış yönetimler sonucunda diğer kentlere göre geriye gitti. Bu gerileme sadece ulaşımda değil aynı zamanda kültürel, çevresel ve sosyal anlamda da mevcut. Parti Meclisi'nden herhangi bir isim çıkmadı ancak yönümüz Büyükşehir, oraya doğru bir yolculuğumuz var. Bursa için yapacak güzel şeylerim var. Bu zamana kadar hep ‘Gülümseyin Nilüfer'desiniz' dedik. Şimdi sırada ‘Gülümseyin Bursa'dasınız' var. CHP ve İYİ Parti ittifakı siyasetin önünü açtı. Yapılan ittifakla Türkiye'ye örnek oluşturacak bir olaya imza atıldı” dedi.  



  • Cumartesi 31.8 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 33.9 ° / 16.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 36.3 ° / 18.6 ° Güneşli