Botoks sonrası ölüm iddiası! Yürüyerek girdi ama...

Botoks sonrası ölüm iddiası! Yürüyerek girdi ama...

Beylikdüzü’nde ameliyat ruhsatı bulunmayan bir güzellik merkezinde botoks olduktan sonra evine giden ve fenalaşan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan ve aralarında bir doktorun da bulunduğu 5

Olay, Beylikdüzü’nde bir rezidansta ameliyat ruhsatı bulunmayan bir güzellik merkezinde meydana geldi.

38 yaşındaki Kübra Boyraz, iddiaya göre kalça botoksu yaptırdıktan sonra fenalaştı. Evine giden Boyraz, ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı. Kadın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Suçlamaları kabul etmediler

Olayla ilgili çalışmalarını sürdüren polis ekipleri Boyraz’ın ölümüyle ilgili 1’i doktor toplam 5 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahısların polis ifadesinde suçu birbirine attıkları öğrenildi.

Adli kontrol şartıyla serbest

Boyraz’ın kesin ölümün nedeninin Adli Tıp raporu sonrası ortaya çıkacağı öğrenildi. Adliyeye sevk edilen 5 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Görüntüler ortaya çıktı!

Kalça botoksu olduktan sonra eve götürülen ve fenalaşan kadının güzellik merkezinden çıkarılmasına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.



Yürüyerek güzellik merkezine giren genç kızın botoks sonrası yarı baygın şekilde 2 kişinin kollarında çıkabildiği kameralara yansıdı.



“Kızın düştü diyerek bırakmışlar”

Boyraz fenalaştıktan sonra güzellik merkezinden evine götürüldü. Evine bırakan kişi Boyraz’ın yere düştüğünü söyledi.

Fenalaşan Boyraz ailesi tarafından hastaneye kaldırılırken, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Malatya'da defnedildi

Adli Tıpta yapılan otopsi işlemlerinin ardından memleketi Malatya’ya getirilen genç kadının cenazesi burada Şehir Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından defnedi.

Acılı aile konuyla ilgili konuşmak istemediklerini iletirken, konunun hukuki olarak takipçisi olacaklarını söylediler.



  • Çarşamba 33.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Perşembe 32.9 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cuma 33.4 ° / 13.7 ° Güneşli