Bayan hırka modelleri

Bayan hırka modelleri

Özellikle sonbahar aylarında hırka ya da trikolar işlevsel bir özelliğe sahiptir. Serin akşamlarda bir bardak çay içmek ya da yürüyüş yapmak istediğimizde bayan hırka modelleri kombini tamamlarken ayrıca rüzgârdan korunmak için de bizlere yardımcı olur. Birbirinden şık triko ya da bayan hırka modellerine bu sezon da LTB’den ulaşabilirsiniz.

Hırka modelleri cotton, polyester, naylon, poliakrilik ve cotton malzemelerden imal edilmiştir. Spor severler için eşofman üstü olarak da kullanılabilecek polyester hırkaların farklı renkleri mevcuttur. Kapişonlu olan bu modeller pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Fiyat olarak da herkese hitap etmektedir.

Çizgili ya da düz t-şörtler ile kombine edebileceğiniz viskoz malzemeden üretilmiş hırkalar da mevcuttur. Bağlamalı ya da önü açık modeller de vardır. Ayrıca son zamanlarda kadınlar tarafından tercih edilen uzun hırka modellerine de LTB bayan hırka kategorisinden ulaşmanız mümkündür. Jepayo hırka gibi cepli modeller de kullanım rahatlığı sağlamaktadır.

Gri, yeşil, beyaz gibi pek çok farklı renk seçenekleri ile hırka modellerine https://shop.ltbjeans.com/tr/kadin-triko-hirka-modelleri bağlantısı üzerinden ulaşabilir ve dilediğiniz ürünü sipariş edebilirsiniz.



Anahtar Kelimeler: Bayan hırka modelleri
  • Salı 34.7 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli
  • Perşembe 33.2 ° / 17.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı