Başkan Yılmaz'dan 'pazar' çıkarması

Başkan Yılmaz

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, vatandaşlar ve esnaf ile bu kez Esenevler pazarında bir araya geldi.

Her bir Yıldırımlıya ‘Sensiz Olmaz’ diyerek mahalle mahalle, sokak sokak ziyaretler gerçekleştiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 75. Yıl Mahallesi Ali Yazıcı Camii’nde mahalle sakinleri ile beraber eda edilen Cuma namazı sonrası, Esenevler pazarında alışveriş yapan vatandaşlar ve pazar esnafı ile sohbet etti.

Alışveriş yapan vatandaşlara bereket, esnafa hayırlı ve bol kazanç dileyen Başkan Yılmaz, bölge halkının ve esnafın taleplerini dinledi, önerilerine ve şikayetlerine kulak verdi. Yıldırımlılara çevre dostu bez torba da dağıtan Başkan Yılmaz, “Esnaf ve vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelip onları dinleyerek, bizlerden isteklerini öğrenip, ihtiyaçlarını yerinde tespit etmeye özen gösteriyoruz. Bizler istek ve ihtiyaçlara çözüm bulmak ve Yıldırım’a hizmetler üretmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Makamlara, binalara kapanmadan her fırsatta halkımız ile iç içe olmaya gayesi içerisindeyiz” dedi.

ESNAFA HASSASİYET ÇAĞRISI

Pazar esnafına rahat ve huzurlu bir satış ortamı sunmaya çalışırken, onları da vatandaşları rahatsız edecek tüm durumlar karşısında büyük hassasiyet göstermeye çağıran Başkan Oktay Yılmaz, “Binlerce kişinin alışveriş yaptığı semt pazarlarının temizliğinden düzenine, kalitesinden güvenliğine, hem esnaf hem de vatandaş memnuniyetine kadar her şeyden sorumluyuz. Yıldırım Belediyesi olarak insan odaklı hizmet anlayışına sahibiz. Belediyemizin hizmetleri noktasında binlerce insanın alışveriş yaptığı ve yine binlerce esnafımızın ürünlerini satışa çıkardığı pazar yerleri de büyük önem taşıyor. Bu bilinçle pazar yerlerimizde kaliteyi artırmak için çalışıyoruz.

Pazar esnafımıza rahat ve huzurlu bir satış ortamı sunarken, onlardan da belediyemizin kurallarına ve vatandaşlarımızın taleplerine önem göstermelerini istiyoruz. Pazar alanlarında esnafımızın da hassasiyeti önemli. Etiket hileleri veya vatandaşımızı rahatsız edecek tüm durumlar karşısında büyük hassasiyet gösteriyoruz. Çünkü müşteri esnafımızın velinimetidir. Vatandaşlarımıza esnafımızın en kaliteli, en iyi hizmeti ve en güvenli hizmeti vermesi gerekiyor. Çünkü bizler için önemli olan, Yıldırımlı hemşehrilerimizin refahı, huzuru ve mutluluğu” diye konuştu.



  • Pazartesi 34 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Salı 34.7 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli