Başkan Aktaş'tan seçim açıklaması

Başkan Aktaş

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şehrin uzun soluklu bir planlamaya ihtiyacı olduğunu belirterek, 'Siyaseten yeterli donanıma ve tecrübeye sahibim. Yeniden görev verilirse canla başla çalışırım' dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şehrin gelecek vizyonuyla ilgili kapsamlı çalışmalar yaptıklarını söyledi. Vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla görüşülerek, gelecek planlaması yapılacağını kaydeden Aktaş, "2026'dan, 2035'ten bahsediyorum, kuruluşun 700. Yılı. Bunlar tabii ki uzun vadeli planlar. Acil eylem planıyla belli çalışmalar yapılıyor, ama Bursa'yı daha uzun soluklu planlamamız gerekiyor" dedi.

Olay TV'den İhsan Aydın'ın hazırlayıp sunduğu Olay'ın İçinden programına katılan Aktaş, yerel seçimlerde aday olup olmayacağı sorusuna şöyle yanıt verdi:

'CANLA BAŞLA ÇALIŞIRIZ'

"Siyaseten yeterli donanıma ve tecrübeye sahibim. Ekip çalışmasıyla alakalı ciddi tecrübelerim var. İnegöl gibi Bursa'nın merkezden sonraki en büyük ilçesinde belediye başkanlığı yaptım. Aynı zamanda Bursa Büyükşehir Meclis üyesiydim. Şehrimi çok iyi tanıyorum. Parti büyüklerim uygun görürlerse hizmet etmekten büyük bir onur ve şeref duyarım. Yaptığım çalışmalarla sanki daha on yıllar bu işi yapacak gibi bir formatı ortaya koyuyor olabilirim, ama nihayetinde çıkan karar neticesinde adaylığımız söz konusu olmazsa kesinlikle buna saygı duyarım. Tecrübemden istifade edilmek istenirse elimden gelen bütün gayreti ortaya koyarım. 14.5 yıllık belediye deneyimim, 2 yıl da parti yöneticiliği, 16.5 yıldır fiili olarak bu işin içindeyim. Gerekli deneyime ve donanıma sahibim. Görev verilirse canla başla çalışırız."



  • Pazartesi 34 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Salı 34.7 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli