Başkan Aktaş'tan otopark müjdesi

Başkan Aktaş

Nilüfer’de yoğun yapılaşmanın olduğu, beraberinde Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle FSM ve Özlüce gibi ana arterlerde orta refüj ve yol düzenlemeleriyle işin yükünü çektiği bir yer olduğunu hatırlatan Başkan Aktaş, bölgede o

Bugüne kadar Bursa’ya, yaklaşık 40 dönümlük bir alanı otopark olarak kazandırdıklarını dile getiren Başkan Aktaş, Mudanya’da 14 dönüm alanda 1100 araçlık otopark, Gölyazı’da 5,5 ve 6 dönüm olmak üzere 1000’er araçlık 2 otopark ve BURULAŞ önündeki 13 dönümlük 900 araçlık eski helitaksi alanını otopark olarak düzenlendiklerini belirtti.

Nilüfer’de de ilçe belediyesi, kaymakamlık ve vergi dairelerinin bulunduğu İhsaniye Meydanı’nda en önemli sorununun otopark olduğunu ifade eden Başkan Aktaş, “Bölge sakinlerinden gelen talepler üzerine konuyu gündeme aldık ve yaklaşık 7 dönümlük alanı otoparka dönüştürdük. İnşallah yakında bir tane daha geliyor. Özellikle vergi dairesi yakınındaki 5 dönümlük yaklaşık 400 araçlık otoparkımızı da yakın bir zaman içerisinde devreye koyacağız. Milli Emlak’tan oranın tahsisiyle alakalı yazılarımız da gelmek üzere." dedi.



  • Pazartesi 34 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Salı 34.7 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli