Başkan Aktaş'tan deprem mesajı: Ekiplerimiz hazır...

Başkan Aktaş

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Elazığ depremiyle ilgili geçmiş olsun mesajı yayınladı. Aktaş, müdahale ve kurtarma ekiplerinin hazır olduğunu ve ihtiyaç olması halinde hızla bölgeye sevkinin gerçekleşeceğini de mes

Başkan Aktaş'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar şöyle:

"Elazığ merkezli deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımızın haberini üzüntüyle öğrendim. Rabbim rahmet eylesin. Bölgedeki vatandaşlarımızın yetkililerin talimatlarına uyarak, sağduyuyu elden bırakmamalarını rica ediyorum.

Elazığ Sivrice’de meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde can ve mal kaybı olmamasını temenni ediyorum. Bölgedeki hemşehrilerimize geçmiş olsun.."

'EKİPLERİMİZ HAZIR'

"Elazığ ve çevresinde yaşanan deprem sonrasında AFAD yöneticilerimiz, Elazığ Belediye Başkanı’mız ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı’mız ile sürekli irtibat halindeyiz. Müdahale ve kurtarma ekiplerimiz hazır, ihtiyaca göre ivedilikle bölgeye sevk işlemini gerçekleştireceğiz. Can kaybının artmaması en büyük temennimiz. Rabbim depremden etkilenen tüm vatandaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun."



  • Çarşamba 33.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Perşembe 32.9 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cuma 33.4 ° / 13.7 ° Güneşli