Bakü'den Bursa'ya ödül

Bakü

Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Bursa tanıtım filmi, '3. Bakü Uluslararası Turizm Film Festivali'nde bronz madalya kazandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Bursa’nın tanıtımı için hazırlanan filmin, '3. Bakü Uluslararası Turizm Film Festivali'nde 'Şehir ve Bölge' kategorisinde bronz madalyaya layık görüldüğü bildirildi.

71 ülkeden 420 turizm filminin katıldığı yarışmanın üçüncüsünün, Azerbaycan’ın başkenti Bakü'deki bir sinema merkezinde gerçekleştirildiği belirtilen açıklamada, Azerbaycan Kültür ve Turizm Bakanı Abulfaz Garayev’in de katıldığı ödül töreninde dereceye giren filmlerin ödüllerine kavuştuğu kaydedildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Bursa tanıtım filminin, 'Şehir ve Bölge' dalında bronz madalya ile ödüllendirildiği gecede, madalyayı, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Şube Müdürü N. Nur Çakır'ın teslim aldığı bildirildi.

Gecede bir konuşma yapan Çakır, Bursa’nın tüm güzelliklerini ve değerlerini, ulusal ve uluslararası camiada tanıtmak adına bu filmi hazırladıklarını kaydederek, 'Kente dair her ne varsa araştırıp geliştirerek, iyileştirerek ve tanıtarak Bursa’ya katkı sağlamaya çalışıyoruz. Tüm zamanların en güzel şehri ve ülkemizin gözbebeği olan Bursa’da, Büyükşehir Belediyesi olarak özverili çalışmalarla şehrin daha da güzelleşmesi ve yarınlara daha yaşanılabilir bir şehir olarak taşınması noktasında önemli adımlar atıyoruz. Bu ödül samimi, davetkâr ve heyecan verici kavramlarıyla tarif edebileceğimiz projemizin de doğruluğunu tasdik ediyor. Bu film vesilesiyle Bursa’nın kapılarını tüm insanlara açmayı başaran çalışma arkadaşlarımıza ve Bursa sevdalılarına teşekkür ediyoruz.' dediği ifade edildi.



Anahtar Kelimeler: Bakü'den Bursa'ya ödül
  • Cumartesi 31.5 ° / 17.7 ° Güneşli
  • Pazar 30 ° / 17.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.7 ° / 14.8 ° Güneşli