Babalar Günü İçin En Uygun Akıllı Saat Modelleri

Babalar Günü İçin En Uygun Akıllı Saat Modelleri

Hediye seçimi yaparken bazı kriterleri göz önünde bulundurmak gerekir. Özellikle hediye alacağınız kişinin nelerden hoşlandığını bilmekte fayda vardır.

Eğer Babalar Günü için bir hediye alacaksanız akıllı saat iyi bir seçenek olabilir. Akıllı saat modellerini cimri.com üzerinden inceledik ve bu cihazların özelliklerini araştırdık. İşte birbirinden farklı tasarıma sahip olan akıllı saatlerde bulunan özellikler…

Kronometre ve Kalori Takibi

Eğer Babalar Günü hediyesi için akıllı saat tercihi yaptıysanız doğru bir karar verdiğinizi söyleyebiliriz. Bu cihazlar ile babanız spor yaparken adımlarını sayabilir ve kalp atış hızını ölçebilir. Pratik bir kullanım özelliğine sahip olan bu saatler, kronometre olarak da kullanılabilir. Ayrıca kalori takibi yaparak kilo kontrolü sağlanabilir. Huawei, Xiaomi ya da Apple gibi bazı akıllı saat modellerinde bu özellikler mevcuttur. Bu saatlerde gövde ve kordon uyumlu bir tasarıma sahiptir. İstediğiniz renkte akıllı saat tercihi yapabilirsiniz. Akıllı saatleri internet üzerinden sipariş vererek satın alabilirsiniz.

Wi-Fi Bağlantısı

Akıllı saatler ile Wi-Fi sayesinde bulunduğunuz ortamda direkt internete bağlanabilirsiniz. Ayrıca bluetooth özelliği ile aktarım yapabilir ve farklı cihazlar ile akıllı saati senkronize edebilirsiniz. Karşı tarafta arayan ismi ekran üzerinde görebilir ve hoparlör özelliğini kullanabilirsiniz.  Apple akıllı saatlerde 32 GB hafızalı modeller mevcuttur. Böylelikle dosya aktarımı ve saklaması gibi işlemleri yapabilirsiniz. Pratik olarak kullanabileceğiniz akıllı saatleri Babalar Günü için özel hediye paketi yaptırabilirsiniz. Ayrıca hediye paketinin üzerine bir not yazarak sürpriz yapabilirsiniz.

Ergonomik Tasarım

Akıllı saat dünyasında genel olarak birçok marka ergonomic üretime gitmiştir. Bu sayede akıllı saatler boyut olarak kol üzerinde fazla bir yer kaplamaz ve tasarımsal olarak doğrudan pratik kullanıma odaklanılmıştır. Herhangi bir yerde bu cihazları saklayabilir ve muhafaza edebilirsiniz. Akıllı saatler size ekstra masraf çıkarmaz ve şarj edilerek bataryasını doldurabilirsiniz. Ortalama bir kullanımda uzun saatler cihaz açık kalabilir. Akıllı saatlerin temizliği kolaydır. Bir bez yardımı ile akıllı saatlerin gövde ve kordon temizliğini yapabilirsiniz. Aynı zamanda bu cihazları özel kılıflarda ya da karton kutularda saklayabilirsiniz.



  • Salı 34.7 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli
  • Perşembe 33.2 ° / 17.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı