Aybaba: Herkes bize düşman

Aybaba: Herkes bize düşman

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Demir Grup Sivasspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 24'ncü haftasında Bursaspor evinde Demir Grup Sivasspor'u ağırladı.

Yeşil Beyazlılar, Shehu, Saivet ve Aytaç Kara kaydetti. Timsah 9 hafta sonra 3 puanla buluştu.

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, şu açıklamalarda bulundu:

"Bu maçın Bursa'nın maçı olduğunu arkadaşlarla konuştuk. Oyuncuların soyunma odasındaki duruşlarından maça bakış açıları belliydi. Çok iyi mücadele ettiler. Eksiklerimiz var. Bu kadar kolay gol yememeliyiz

Galibiyette iki nokta var. Bugün uzun bir aradan sonra sevgili kızım maça geldi. İkincisinde de tribünün her yerinde sevgi çiçekleri vardı. Sahada herkes maçı istedi. Soyunma odasının yarısı maçtan sonra ağlıyordu. Böyle olursa dakika kaç olursa olsun Allah bu takıma yardım ediyor. Son değil başlangıç... Neyi temsil ettiğimizi herkes bilerek bu işe sarılalım. Sene sonunda her şeyi tartışalım.. Yalnız insanlarız. Attığımız golden 1 dakika önce Recep'e 'Bu bizim kaderimiz olmuyor kardeşim' dedim. Herkes bize düşman.. Yaptığımız işle ilgili herkes bizi çok eleştiriyor. Hak etmiyoruz... Birçok fedaarlıklar yapıyoruz. Penaltıyı beceremiyoruz... Penaltıyı basit de kaçırmamız lazım. Çalışmaya devam edeceğiz...  Birçok bölgede eksiğiz. Yusuf da iyi oyuncularımızdan birisidir... Bugün böyle oynamasının sebebi de taraftar. Tribünü hiçsevgi dolu görmemiştim. Lütfen herkes bu işe sahip çıksın... Bu maçın döneüm noktası olduğunu söyleyebilmemiz için MKE Ankaragücü maçını kazanamız gerekiyor."



Anahtar Kelimeler: Aybaba: Herkes bize düşman
  • Pazartesi 34 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Salı 34.7 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli