Aktaş tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerinin istifasını istedi

Aktaş tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerinin istifasını istedi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İstifa eden yok, istifaları ben istiyorum” açıklamasıyla büyük bir revizyonun sinyalini vermişti. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı şirketlerin yönetim kurulu başkan ve üyeleri bir

Olay Gazetesi Köşe yazarlarından Mustafa Özdal'ın yazısı şu şekilde: 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, öyle anlaşılıyor ki köklü değişikliklere imza atacak. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı şirketlerin yönetim kurulu başkan ve üyeleri bir bir istifa ediyor.

Önceki gün Burfaş Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Gümüşsoy istifasını verirken, dün akşam da Burulaş Yönetim Kurulu Başkanı Levent Fidansoy da istifa etmek zorunda kaldı.

Ancak Bursa Büyükşehir Belediyesi'ndeki değişim sadece Burfaş ve Burulaş ile sınırlı değil. Nitekim Başkan Aktaş, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı tüm kuruluşların yönetim kurulu başkan ve yöneticilerinin de istifasını istedi.

Buna göre: Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı, Bursa Büyükşehir Belediyespor BESAŞ, BİNTED, BURBAK, BURFAŞ, BURKENT, Bursa Havayolları A.Ş, Bursa Jeotermal A.Ş, Bursa Kültür A.Ş, Tarım A.Ş ve BUSKİ'nin yönetim kurulu başkan ve yöneticilerinin de istifası istendi. Söz konusu şirket ve kuruluşların yöneticilerinin önümüzdeki günlerde istifalarını sunmaları bekleniyor. 



  • Salı 16.3 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 22.1 ° / 11.2 ° false
  • Perşembe 26.2 ° / 12.4 ° Güneşli