Ahşap palet ile neler yapılabilir?

Ahşap palet ile neler yapılabilir?

Ahşap doğallığı, güven ve huzur vericiliği ile ev dekorasyonun vazgeçilmez malzemesidir. Ahşap ile çok çeşitli eşyalar elde edilebilir. Bu yazımızda ahşabın bir ürünü olan ahşap palet ile neler yapılır? sorusuna örnekler yardımıyla cevap vereceğiz.

İlk olarak ahşap palet ile oturma odası için şık bir orta sehpa yapılabilir.

Ahşap palet ile yapılacak bu orta sehpanın dört köşesine tekerlek vidalayarak, oda içinde rahat yer değiştirmesini sağlayabilirsiniz. Bu tekerlekleri hırdavat marketlerden temin edebilirsiniz.

Ahşap palet ile yapılan orta sehpanın üzerine cam koyarak eşyaların boşluklardan yere düşmelerine engel olunabilir. Ayrıca palet sehpanın üzerindeki her bir çıtayı farklı renklere boyayarak şık bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Ahşap palet ile yapılacak bir diğer şey ise yatak başlığı olabilir. Bu yatak başlığı ayrıca çeşitli renklere boyandığında hoş bir görünüm kazanacaktır.

Ahşap palet ile yatak yapılabilir. İki yada daha fazla paleti üst üste koyarak yatağın yüksekliğini ayarlayabilirsiniz. Palet yatağı çeşitli renklere boyayarak da şık bir hale getirebilirsiniz.

Ahşap paletler rengarenk boyanarak raflar yapılabilir.

Ahşap paletler ile koltuklar yapılabilir. Bu koltuklar ile bahçe, balkon yada evinizin herhangi bir köşesinde oturma alanları oluşturabilirsiniz.

Ahşap paletler ile bir kitaplık yapılabilir.

Ahşap palet ile salıncak yada hamak yapılabilir.

Ahşap palet ile masa yapılabilir. Ayrıca paletin çıtaları farklı renklere boyanarak masa şık bir görünüme kavuşacaktır.

Son olarak ahşap palet ile evinizde bir sinema salonu yapabilirsiniz.



  • Pazar 30 ° / 17.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.7 ° / 14.8 ° Güneşli
  • Salı 27.4 ° / 13.4 ° Güneşli