Iphone 6 en çok tercih edilen telefonlar arasında yer alıyor

Iphone 6 en çok tercih edilen telefonlar arasında yer alıyor

Iphone dünya çapında tek marka olma özelliğini koruyan ve güncel tutan tek markadır. iphone 6, gerek görselliği gerekse özellikleri açısından kusursuzluğun simgesi durumundadır.

Son yıllarda eski modellerine göre daha büyük modelleri piyasaya süren İphone mükemmel işletim sisteminin, rahatlıkla kullanılmasını sağlamaktadır. Iphone 6 Özellikleri Neler Öncelikle,  iphone 6 göze hitap eden şık bir tasarıma sahip,  büyük olması estetik görselliğinin yanı sıra, gelişmiş özelliklerini de rahatlıkla kullanabilme olanağı sunmaktadır. Ekranı çok ince ve son derece kusursuz, metalle kaplı yüzeyi de aynı şekilde göze hitap etmektedir Her yeni çıkan modelin işletim sistemi bir öncekinden çok daha gelişmiş özelliklere sahiptir. İphone 6, önceki iphone modelleri içinde değişik açılardan izlenmeyi sağlayan HD retina ekran özelliğine sahip bir cep telefonudur.  

Iphone 6
, gelişmiş kontrast özellikleri, ekran görüntüsü, ekranın büyütülerek değişik açılardan görüntü izleme özelliği yine iphone 6 cep telefonunda fazlasıyla tasarlanmış durumdadır. İphone 6 diğer modellere göre, 50 daha hızlı çalışan, yüksek performansa sahip bir cihazdır. İphone 6 Teknik Özellikleri İle Kullanım Çok Rahat İphone 6 cep telefonu, 64 bit ve A8 çip özelliğine sahiptir. Var olan işlemcisinin yanı sıra M8 yardımcı işlemciye sahip geniş donanımlı bir cihazdır. Önceki İphone cep telefonu modellerinden çok daha uzun pil ömrü mevcuttur. Fotoğraf ve video çekme özelliği, fokus piksel özelliğinden dolayı tam bir profesyonel görüntü alma özelliğini taşımaktadır. 

iphone 6 modelleri kullanıcının güvenliğini sağlayan ve özel bilgileri titizlikle koruyan geniş gizlilik özellikleriyle donatılmış bir cihazdır. İnternetten ve App Store kanalıyla yapılacak alışverişlerde de geniş güvenlik ve şifreleme özelliklerine sahiptir. İOS 8, özelliğine sahip İphone 6 cep telefonu, bu güne kadar ki mobil cihazların en gelişmiş özelliklere sahip bir mobil cihazdır. Multi Touch özelliği, İphone 6 cep telefonunu diğer modellerden ayıran en büyük özelliklerden biridir denilebilir. Bu özellik bu güne kadar piyasaya sürülen diğer cihazlarda bulunmayan, gelişmiş teknolojik özelliklerden biridir. 1344 x750 piksel çözünürlüğü ve HD görüntüsü İphone kullanıcıları arasında da büyük hayranlığa yol açmıştır. Apple,  mobil cihazlarda tek olma özelliğini, her yeni çıkardığı modeliyle fazlasıyla kanıtlamaya devam etmektedir. İphone 6 cep telefonu hakkında merak edilen her türlü bilgiye, https://www.incehesap.com/iphone-6/  adresine giriş yaparak ulaşmak mümkündür.



  • Çarşamba 39.1 ° / 19.9 ° Güneşli
  • Perşembe 33.2 ° / 17.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 30.1 ° / 16.6 ° false