3. kez seçildi! Mustafa Dündar’ın ustalık dönemi

3. kez seçildi! Mustafa Dündar’ın ustalık dönemi

Cumhur İttifakı AK Parti Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar, ‘ustalık dönemi’ için seçmenden 5 yıl daha güvenoyu aldı.

Osmangazi tarihinde üst üste kazanan tek belediye başkanı olan Mustafa Dündar, ‘ustalık dönemi’ için seçmenden 5 yıl daha güvenoyu aldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluş aşamasında Bursa Osmangazi İlçesi Kurucu Yönetim Kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Mustafa Dündar, 3 Kasım 2002 milletvekili genel seçimleri sonucu 22. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili olarak Parlamento’ya girdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Delegasyonu Üyesi ve Türkiye Büyük Millet Meclis Dışişleri Komisyonu sözcülüğü görevini üstlenen Dündar, Türkiye Büyük Millet Meclisi Türkiye Yunanistan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanlığı da yapmıştı.

29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Osmangazi Belediye Başkanı seçilen, Mart 2014 yerel seçimlerinde 2. kez başkanlık koltuğuna oturan Dündar, dün de zafer ilan etti.

Üst üste iki dönem başkanlık yapan Dündar, 5 yıl daha Osmangazi’yi yönetecek.

Sayısız proje ve hizmetlere imza atan Dündar, Bursa’ya kazandırdığı ‘Panorama 1326 Bursa’ Fetih Müzesi’yle ismini dünyaya duyurdu.



  • Pazar 30.3 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.7 ° / 9.7 ° Şiddetli yağmurlu
  • Salı 16.3 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı